Masáže

Masáže jsou jednou z nejstarších léčebných metod. Masáže mají úžasné účinky nejen ze zdravotního, ale i estetického hlediska. Z psychického hlediska zlepšují náladu, odbourávají napětí, stres, únavu i smutek. Navozují emocionální vyrovnanost. Díky uvolněnému tělu a zrelaxované psychice se budete cítit aktivnější a spokojenější. Masáže jsou prováděny za pomocí velmi kvalitních přírodních olejů s různými bylinnými přísadami, které používám cíleně na daný problém.

Masáže nejsou vhodné v těhotenství, při křečových žilách, kožních, nádorových, horečnatých a infekčních onemocněních a při přecitlivělosti na teplo.

Relaxační olejové masáže

Relaxační masáže jsou nejznámější a nejčastěji prováděné masáže. Pomáhají uvolnit mysl i celé tělo a tím se zlepšuje Váš psychický i fyzický stav organismu. Sval, ze kterého jsou odvedeny odpadní látky, přijímá živiny čerstvě přivedenou krví. Při relaxační masáži se tělo detoxikuje a regeneruje, dochází k výraznému uvolnění, odstranění napětí a stresu. Relaxační masáž má blahodárný účinek nejen na svalstvo, ale i na kůži, klouby, šlachy, nervy, srdce, cévy, dýchací aparát, lymfatický systém a také na vnitřní orgány. Vaše tělo je po masáži naplněno výraznou pozitivní energií. Tuto účinnou i jedinečnou techniku je vhodné aplikovat opakovaně jako rituální masáž pro zlepšení i udržení pevného zdraví.

Masáž lávovými kameny

Masáž lávovými kameny je považována za královnu masáží. Nejen pro neopakovatelné zážitky, ale i pro její účinky na organismus. Je příjemně relaxační i hravá, když masérka obkládá tělo teplými kamínky, vkládá je do dlaní, na chodidla i mezi prsty u nohou, masíruje a chrastí jimi. Výjimečnost této masáže spočívá v přikládání horkých lávových kamenů na tělo, ruční speciální masáži esenciálním aromatickým olejem a následném masírování kameny.

Efekt masáží

Masáž lávovými kameny je velmi účinná při bolestech (záda, šíje, hlava, klouby, svalstvo) a křečích. Uvolňuje veškeré napětí, fyzické i psychické. Díky prudké detoxikaci má i zeštíhlující efekt a významně snižuje celulitidu. Prohřáté tělo dokonale vstřebá esenciální výživný olej, který působí hloubkově. Pokožka zůstává hydratovaná a jemná. Masáž lávovými kameny je velice příjemná a relaxační. Kameny jsou sice horké, ale nemusíme se obávat popálenin. Vzhledem k tomu, že první je do svých rukou bere masérka, nemusíte se obávat nepříjemných pocitů z teploty. Kameny se velmi záhy o něco zchladí a prohřívají pokožku těla.

Přejeme Vám prožít si dokonalou relaxaci, harmonii a nádherné pocity teplého štěstí, při masáži lávovými kameny, jejíž mimořádné účinky na tělo i duši budete pociťovat ještě několik dní poté.

Hawajská masáž LOMI LOMI

Masáž Lomi Lomi

Hawajská masáž je v dnešní uspěchané době doslova klenotem, pokladem a zážitkem, který by si měl každý dopřát. Máte-li už delší dobu pocit, že se stále někam ženete, radost stále nepřichází a naopak se na Vás navalují nánosy každodenního stresu, je pro Vás tato technika to pravé. Hawajská masáž je plynulá jako vánek. Je to vlastně tanec. Tanec kolem masérského stolu. Je založena na ladných pohybech maséra. Není přínosem jen pro klienta, ale díky své ladnosti je harmonizující i pro zkušeného maséra.

Thajská masáž nohou

Thajská masáž nohou

Thajská masáž nohou se dostala zcela právem poslední dobou mezi nejvyhledávanější masérské techniky. Důvodů je hned několik. Jedná se o velmi příjemnou masáž, která nás nejenom nesmírně osvěží, ale díky masáži reflexních bodů má velmi pozitivní vliv na naše zdraví. Na rozdíl od klasické reflexní masáže je tato technika založena více na masérských hmatech. U thajské masáže nohou se nemasíruje pouze ploška nohy, ale i dolní končetiny až ke kolenům. Ke stimulaci reflexních bodů se používá speciální dřevěný kolíček, pomocí kterého se dosáhne větší intenzity při masáži reflexních bodů. Tato masáž patří mezi opravdu extrémně příjemné.